På gång 2017!

26 JANUARI - stråkkonsert med ungdomar från muiskskolan och Göteborgs Symfoniker i Fyrkanten

28 FEBRUARI - Årsmöte på Rånnums skola klockan 18.00

11 MARS - Våffelcafé på Rånnums skola på förmiddagen

Vargöns Musikskolas
Föräldraförening

Vargöns musikskola är, som bekant, en sedan länge mycket aktiv musikskola där undervisning erbjuds inom de flesta musikgenrer och på många olika instrument. Grundidén är att eleverna tidigt ska erbjudas möjligheten att få spela i samklang med andra musikanter. Detta sker i form av olika orkestrar och ensembler som övar en gång per vecka och som så ofta som möjligt ger konserter av olika slag.

Vargöns musikskolas föräldraförening har funnits i många år och har en väl fungerande styrelse som ser till musikanternas bästa. Styrelse har ca 10 st. sammankallade möten per år, där vi följer den dagordning som är uppsatt och planerar för kommande aktiviteter. Vårt arbete går främst ut på att stötta musikanterna samt att "dra in" pengar till vår förening, genom ert medlemskap stärks vår kassa. Detta gör att vi aktivt kan sponsra våra medlemmar t.ex. vid läger, ordna med fika till barnen under deras konserter eller ge ett bidrag som musiklärarna söker hos oss.

Varje sommar försöker vi i föräldraföreningen tillsammans med musiklärarna ordna lägerverksamhet som ska passa för de olika åldrarna. Dessa läger ger ungefär lika mycket speltid för varje barn som under ett helt läsår. Där försöker vi föräldrar att stötta så mycket vi kan. Detta bygger helt på frivillig basis och ideellt arbete.

Det är därför viktigt att vi har en väl fungerande föräldraförening och att ni som medlemmar skall känna att vi gör ett bra jobb för våra barn och ungdomar. Ni är en viktig länk för oss i föräldraföreningen och genom er hjälp kan vi anordna alla dessa aktiviteter. Ni har varit underbara som ställt upp med att baka, skänka gåvor eller gett en hjälpande hand när vi behövt detta. Ett stort tack till er alla samt även till våra stödmedlemmar för ett bra samarbete, från styrelsen.

Tack för ditt medlemskap!

Styrelsen.


Dela med dig av tankar och funderingar i vår gästbok. Du hittar en länk uppe i menyn.